October 25, 2021

189. Robin Söderling - Tennisproffset om den fantastiska fruktansvärda drivkraften

Din hjärnas uppgift är att lyssna på kroppen”. Det var extremt kloka ord som flödade hur veckans gästs mun. Snacka om relaterbart samtal om bland annat utbrändhet, drivkrafter och passion för idrotten. Idag har jag fått äran att prata med den fd. professionella tennisspelaren Robin Söderling! Ett 37 årigt fd. tennisproffs vars främsta meriter är två finalplatser i Franska öppna (2009 och 2010) samt en vinst i Masters 1000-turneringen i Paris 2010. I de två förstnämnda turneringarna besegrade han på sin väg till finalen de dåvarande världsettorna; år 2009 Rafael Nadal och 2010 Roger Federer. Robin har rankats som världens fjärde bästa tennisspelare i världen men trots det inte varit lycklig. Idag får ni följa med på proffsets livshistoria från hur tennisen började något roligt och utmanande, till blodigt allvar. Vi pratar bland annat om varför din inre drivkraft både är fantastisk och fruktansvärd, varför du bör lyssna på kroppen mer än hjärnan, och hur du fortsätter utöva din idrott på hög nivå utan att tappa glädjen. 

I jakten på att skapa den perfekta tennisbollen startade Söderling varumärket rs-sports, som idag drivs av 14 anställda och är en framgångsrik webbshop. Förutom tennisbollar erbjuder även shoppen nya, moderna och funktionella tennis och padel kläder, samt all typ av utrustning du kan tänkas behöva för ett lyckat spelade. Jag är själv ett stort fan av varumärkets produkter och springer lyckligt runt i både tröja, kjol, klänning och såklart racket från märket! Och det tycker vi du också ska få göra!

Därför erbjuder nu Söderling dig 25% rabatt på hela webbshoppen med rabattkoden LYCKOPODDEN25. Så undertiden Robin förgyller dina öron med kloka ord tycker jag du ska klicka in dig på www.rs-sports.com och beställa hem dina favoriter! Lycka till!

Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

♥ Hemsida: https://lyckopodden.se

 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App