December 28, 2021

198. Christer Olsson - Fyra unika sätt att bota dina rädslor på

FAVORIT I REPRIS <3 Idag ska ni få lyssna på en man som varit med i Lyckopodden tidigare. Han gästade podden i avsnitt 111 och tog verkligen podden med storm! Jag skulle vilja utnämna honom till kungen av personligt ledarskap och en av de mest fina ödmjuka personer jag har träffat. Han heter Christer Olsson och jag är så glad och tacksam över att få dela ännu mer kunskap från honom till er! Han är en av Nordens mest anlitade föreläsare. Han har lång erfarenhet av organisationsutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Han är dessutom coach till några av Nordens mest erfarna ledare och författare till ett flertal succéböcker. Christer är expert på ämnet vi ska prata om idag, nämligen rädslor. Vad är en rädsla? Varför har vi dem? och framför allt: Hur hanterar vi dem? Christer nämner fyra fantastiska metoder du kan använda dig av för att lyckas hantera dem och därmed bli en lyckligare person. Varsågod!

Avsnittet presenteras i samarbete med Mindfully <3 Du som lyssnar på Lyckopodden erbjuds 30 dagars gratis provperiod av appen Mindfully. Du kan avsluta när du helst vill under provperioden utan att debiteras. Besök: https://www.mindfully.nu/lyckopodden och klicka på länken. Lycklig meditation!

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och klicka gärna in på iTunes eller podcaster-appen och ge oss gärna så många stjärnor som du tycker det här avsnittet förtjänar <3

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

♥ Hemsida: https://lyckopodden.se

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App