January 4, 2022

199. Johanna Hector - Så uppnår du mer lust, lekfullhet och njutning i livet!

FAVORIT I REPRIS <3 Wow, veckans gäst tog mig verkligen med storm! Att nå sin fulla potential fick precis en helt ny innebörd. Istället för att sträva efter titlar, status, makt, och pengar, så fokuserar dagens gäst på att nå sin fulla potential inom sex, lust, lekfullhet och njutning istället. Sättet hon ser på livet och vågar leva ut det är så inspirerande! Hon heter Johanna Hector, och är yogalärare, holistisk coach och entreprenör. Hon driver utbildningsföretaget Global Yoga, som specialiserar sig på yogautbildningar, workshops och gemenskap. 2018 grundade hon SoulWorkClub, en holistiskt wellnessklubb online där du hittar alla Johannas josiga redskap och ritualer för mer ett lust- och lekfullt liv. 

Idag pratar vi om hennes unika morgonritual innehållande bland annat massage, nakendans, onani och dödsmeditation. Vi djupdyker också i sex, kvinnlig njutning, pussy power och hur man på bästa sätt uttrycker sina behov till sin partner. Helt klart ett avsnittet utöver det vanliga! 

Avsnittet presenteras i samarbete med Mindfully <3 Du som lyssnar på Lyckopodden erbjuds 30 dagars gratis provperiod av appen Mindfully. Du kan avsluta när du helst vill under provperioden utan att debiteras. Besök: https://www.mindfully.nu/lyckopodden och klicka på länken. Lycklig meditation!

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App